Diari Més

Societat

Una plataforma catalana permet trobar el company de viatge ideal

'Nomadizers' posa en contacte, de manera gratuïta, als viatgers de tot el món per trobar companys de viatge

Quatre joves que es van conèixer a través de la plataforma i van viatjar a la Fira de la Cervesa de Jerez.

Una plataforma catalana permet trobar el company de viatge idealNormadizers

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

'Normadizers' és una plataforma online que té per objectiu trobar el company de viatge ideal. La web va ser creada per dos joves de 29 anys de Barcelona fa nou mesos, i ja compta amb 10.000 usuaris registrats. La plataformaés similar a una xarxa social com Facebook, i de manera gratuïta, posa en contacte a viatgers d'arreu del món.

Les persones que vulguin trobar un company ideal pel viatge que tenen planificat han de crear-se, primer de tot, un perfil a 'Normadizers', i afegir un viatge indicant les dates que s'han escollit per realitzar-lo. També és aconsellable afegir una explicació de com es té intenció que sigui el viatge. Aquestes dades quedaran al perfil de l'usuari, i qualsevol viatger podrà veure-les a través de la secció 'Explora'. De la mateixa manera, també pot ser el propi usuari qui vulgui descobrir altres viatgers, i 'Explora' permetrà posar-se en contacte amb tothom que vulgui.

A més de proporcionar eines per conèixer a altres viatgers, 'Normadizers' també ofereix propostes turístiques com tours grupals o fer de guia a la pròpia ciutat. En general, són experiències col·laboratives que permet al viatger viure més intensament l'estada.

La plataforma ha estat premiada amb el guardó Alimara a la Innovació, atorgat per l'Escola de Turisme de la Universitat de Barcelona.

tracking