Diari Més

Policial

Desmantellada una xarxa de traficants que amagava la droga en pastissos d'aniversari

S'han intervingut 2,5 quilos de cocaïna, 150 grams de marihuana, 250 grams d'haixix, 6.000 euros en efectiu i tres vehicles, entre d'altres

Les detencions s'han efectuat dins el marc de l'operació 'Entrepà' duta a terme per la Guàrdia Civil.

Desmantellada una xarxa de traficants que amagava la droga en pastissos d'aniversariGuàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil ha detingut una organització que es dedicava al tràfic de drogues entre Madrid i Cullera, València, les detencions s'han efectuat dins el marc de l'operació 'Entrepà' i han sigut vuit les persones arrestades per les forces de seguretat. Els traficants amagaven les substàncies en pastissos d'aniversari i les transportaven en autobús.

L'operació 'Entrepà' es va iniciar el passat mes de març dins els serveis establerts per prevenir el tràfic i cultiu de substàncies estupefaents a la província de València. La fase d'explotació de l'operació ha culminat amb la detenció de sis homes i dues dones de nacionalitats espanyola i colombiana, acusats d'un delicte contra la salut pública, usurpació de l'estat civil, falsedat documental, contra la seguretat viària i pertinença a una organització criminal. Amb aquesta operació s'ha desmantellat un important punt de distribució de drogues. Les diligències han estat entregades al Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 3 de Sueca, València.

També s'ha identificat al proveïdor d'aquestes substàncies, que utilitzava una tercera persona com a 'mula' per transportar la droga en pastissos d'aniversari mitjançant un autobús de Madrid a Cullera. L'home seguia el vehicle desdelseu cotxe durant tot el trajecte, per assegurar-sequela droga arribava al seu destí.

Durant els registres practicats, s'ha intervingut tot tipus de material útil per gestionar el comerç de les substàncies estupefaents, a part de 2,5 quilos de cocaïna, 150 grams de marihuana, 250 grams d'haixix, 6.000 euros en efectiu i tres vehicles, entre d'altres.

tracking