Diari Més

Mobilitat

Un pilot avisa de problemes als motors i fa decidir els passatgers si volen volar

Va ser en un vol d'Easyjet entre Màlaga i Bristol i dels 150 passatgers, 12 van dir que volien continuar

Imatge d'arxiu d'un avió de la companyia EasyJet.

Un pilot avisa de problemes als motors i fa decidir els passatgers si volen volarEasyJet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ho explica en la seva edició d'avui el diari digital lainformacion.com

i els fets van passar el passat dia 10 de juny. Vòmits, atacs de pànic, crits, plors... així va ser, segons el digital, el malson que van viure 150 passatgers del vol que cobria la ruta entre Màlaga i la ciutat britànica de Bristol.

El vol es va retardar fins a 36 hores a causa de diversos problemes tècnics. Quan els passatgers creien que estaven solucionats, el pilot els va explicar que només hi havia un 50% de possibilitats que els dos motors de l'aparell funcionessin i els va demanar que fossin ells els que decidissin si volien volar.

Segons els testimonis, el pilot va sortir de la cabina per explicar la situació i va demanar que aixequessin la mà aquells que volien que intentés fer volar l'avió. Això va provocar una situació d'estrès entre els passatgers. «Hi havia 12 persones que volien continuar, però la resta volíembaixar-nos», explica TerriHal, una de les passatgeres.

«Va ser absolutament horrible», comentavaJemmaHooper, que estava amb el seu maritNathan, la seva mareTheresaLawrencei els seus quatre fills.

Això, però, no va ser tot. Les 36 hores d'espera van ser també un malson lluny de l'aeroport, amb terribles passejos en autobús d'emergència a «hotels infestats de paneroles», asseguren al Bristol Post alguns dels passatgers.

L'empresaEasyjetes defensava de la següent manera: «Els passatgers han rebut cupons de menjar, allotjament a hotels i actualitzacions regularment. El nostre equip d'enginyers va treballarfortper intentar aconseguir que els passatgers arribessin a la seva destinacióal més aviat possiblei originalment va planejar una sortida el 10 de juny.Desafortunadamentes va produir un altre problema tècnic i es va decidir operar el vol amb un avió de bescanvi LondresGatwick. El vol va sortir de Màlaga el 10 de juny».

tracking