Diari Més

Judicial

Condemnada a tornar 320.580 euros després de cobrar un dècim premiat que s'havia trobat

«El vaig comprar» assegura l'acusada, que es pregunta perquè la denúncia no va ser formalitzada el dia de la pèrdua, en comptes de l'endemà del sorteig

El premi era de

Condemnada a tornar 320.580 euros després de cobrar un dècim premiat que s'havia trobatGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«El vaig comprar» això és el que afirmaRosalíaR. F que recorrerà davant l'Audiència Provincial, la sentència imposada pel Jutjat Penal de Lugo que l'obliga a tornar, en forma d'indemnització, els 320.580 euros que va guanyar gràcies a un dècim premiat de la Loteria de Nadal del 2014.

La sentència considera provat que la seva legítima propietària va comprar 7 dècims pel sorteig del 22 de desembre de 2014, del número 13467, sèrie 1 i les fraccions de la primera a la setena a l'administració situada a la plaça Santo Domingo de Lugo. Dies després va perdre el dècim, al qual hi havia escrit a la part posterior, amb llapis, el nom d'Inés.

L'acusada l'hauria trobat i, en comprovar que es tractava d'un dècim premiat, hauria esborrat el nom de la dona. La sentència confirma que després el va anar a cobrar a una oficina d'Abancadel carrer AsFontiñas, Lugo.

RosalíaR. F. ha declarat al mitjà LaVozdeGaliciaque ella va comprar el dècim, i es pregunta perquè la denúncia no va ser formalitzada el dia de la pèrdua, en comptes de l'endemà del sorteig de Nadal.

tracking