Diari Més

Judicial

Sis mesos de presó per matar el seu gos tirant-lo al riu lligat a un bloc de formigó

Chiqui patia una fractura a la pota i necessitava cirurgia, l'acusat no tenia cap tipus d'intenció de cobrir les despeses veterinàries

L'acusat ha reconegut els fets durant el judici celebrat al Jutjat Penal número 6 de València.

Sis mesos de presó per matar el seu gos tirant-lo al riu lligat a un bloc de formigóGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Jutjat Penal número sis de València ha condemnat a sis mesos de presó a un veí de Benifairó de la Valldigna per matar el seu gos tirant-lo al riu lligat a un bloc de formigó. L'acusat ha reconegut els fets durant el judici, per tant, se li ha reduït la pena a la qual s'enfrontava inicialment, de 18 mesos de presó, fins a 6 mesos.

Segons ha quedat acreditat,Chiqui, un gos de raçaPinscher, patia una fractura a la pota i necessitava cirurgia. Per aquest motiu, i abans de valorar altres mètodes, l'acusat va decidir posar fi a la seva vida, ja que no tenia cap tipus d'intenció de cobrir les despeses veterinàries.

Els fets constitueixen un delicte de maltractament animal. A part de la pena de presó durant 6 mesos, a l'acusat se li imposa una inhabilitació especial per l'exercici de la professió, ofici o comerç que tingui relació amb animals, i a tenir animals a càrrec seu durant els pròxims 3 anys.

tracking