Diari Més

Successos

Vint mesos de presó per agredir i amenaçar a la seva àvia de 85 anys

La va agredir perquè ella li va recriminar que estiguessin totes les llums de casa enceses

«Jo aniré a la A Lama (presó), però tu acabaràs a la muntanya» li va dir amenaçant-la.

Vint mesos de presó per agredir i amenaçar a la seva àvia de 85 anysA Lama

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«Jo aniré a la A Lama (presó), però tu acabaràs a la muntanya». Un home de 38 anys de Pontevedra ha estat condemnat a vint mesos de presó per agredir a la seva àvia de 85 anys després que aquesta li recriminés que estiguessin totes les llums de casa enceses. La sentència també estableix una indemnització de 600 euros als hereus de la dona, aquesta va morir mesos després dels fets.

Els fets van ocórrer el 3 de desembre de 2015, un any després que l'acusat es traslladés al domicili de la víctima perquè aquesta presentava problemes de mobilitat. L'home es trobava al domicili amb la seva xicota i un amic, quan l'àvia els va demanar que marxessin i que apaguessin les llums de casa. Quan l'àvia i el nét es van quedar sols a casa, aquest la va empènyer i li va fer la traveta, provocant-li diverses lesions. Després de l'incident la dona es va refugiar a la seva habitació, i seguidament el condemnat va entrar i «alçant les mans a l'alçada del coll de la víctima li va dir irònicament i amb la intenció d'atemorir-la 'Oi que vols que ens portem bé?'».

Va ser llavors quan la dona va intentar trucar a la policia, però el seunét«havia desconnectat la línia». Finalment, ales 11 de la nit va aconseguir accedir al domicili de la veïna des d'on va poder comunicar-se amb la policia.

tracking