Diari Més

Societat

Madrid instal·la semàfors amb parelles homosexuals amb motiu del World Pride 2017

Es tracta de semàfors amb pictogrames igualitaris, paritaris i inclusius, situats en 72 encreuaments diferents

La idea és que la idea que es quedin i que s'estenguin per tota la ciutat.

Madrid instal·la semàfors amb parelles homosexuals amb motiu del World Pride 2017EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Madrid ha instal·lat els primers semàfors paritaris, les figures de les lents són una parella formada per un home i una dona, inclusius, parelles d'home i home i de dona amb dona, igualitaris, figures de dona, en el marc delWorldPride, amb la idea que es quedin i que s'estenguin per tota la ciutat.

L'alcaldessa de Madrid, ManuelaCarmena, acompanyada per gran part del seu Executiu ha fet un recorregut pels voltants del Palau deCibeles, on ja estan instal·lats aquests semàfors. Des del passat dia 5 de juny ifins al26, es canviaran 288 lents de 72 encreuaments que mostraran aquests pictogrames. El pressupost per canviar els semàfors ha estat de 21.747 euros.

Madrid es converteix en la primera ciutat espanyola en instal·lar semàfors paritaris amb parelles d'home i dona, i en la segona, després de SantFernando, Cadis, en comptar amb semàfors inclusius amb parelles d'homes o dones. A Europa ciutats com Londres o Viena tenen aquest tipus de senyalització. Ciutats espanyoles comCoruña, València, Jaén o Càceres, entre d'altres, ja compten amb semàfors igualitaris, els que mostren la figura d'una dona.

tracking