Diari Més

Successos

Escanya a la seva dona amb un cable i diu a la policia que es tracta un accident sexual

L'acusat havia estat arrestat anteriorment al Regne Unit per agressions a la seva parella

Els fets van tenir lloc al número 155 del carrer Bellavista.

Escanya a la seva dona amb un cable i diu a la policia que es tracta un accident sexualGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Demanen 20 anys de presó per un britànic que va escanyar a la seva dona amb el cable del telèfon l'any 2016. Warren L. de 50 anys va assassinar a la seva dona,LisaJaneLyttlede 48, sorprenent-la i evitant que ella es pogués defensar. El fiscal imputa a Warren un delicte d'homicidi i no creu la versió de l'acusat, que assegura que va matar a la seva dona en un accident durant un joc de caràcter sexual. La fiscalia també demana una indemnització de 180.000 euros per la filla del matrimoni, de 19 anys, i una ordre d'allunyament de 25. Un tribunal popular serà l'encarregat de jutjar el cas durant els pròxims mesos.

El 23 de gener de l'any 2016 l'acusat va trucar al servei d'emergències 112 des de l'apartament que tenia el matrimoni al carrer Bellavista, a Costa de la Calma, Calvià. Warren va dir que havia matat a la seva dona i que ho sentia molt. Els serveis sanitaris i la Guàrdia Civil es van personar a l'apartament, on van trobar el cadàver de la víctima estirat al sofà, presentava marques al coll i l'acusat va confessar que l'havia escanyat amb el cable del carregador del telèfon mòbil. L'autòpsia va confirmar, posteriorment, que el cable va provocar la mort aLisaJane.

L'endemà Warren va matisar la seva declaració al jutge de guàrdia, va explicar que es tractava d'un accident ocorregut mentre practicava un joc sexual consentit amb la seva dona, i que havia consumit alcohol i drogues aquella mateixa nit.

Després de realitzar les investigacions pertinents, la Guàrdia Civil va descartar la hipòtesi del joc sexual. L'acusat havia estat arrestat anteriorment al Regne Unit per agressions a la seva parella, i diversos testimonis van assegurar que el matrimoni mantenia una relació tempestuosa. De fet, LisaJanevivia amb la filla del matrimoni a Londres i visitava Mallorca freqüentment per visitar al seu marit.

El processat és considerat per ministeri públic autor d'un delicte d'assassinat i reclama 20 anys de presó. El judici se celebrarà després de l'estiu a l'Audiència de Palma.

tracking