Diari Més

A la xarxa

Una baralla de trànsit a Màlaga a l'estil 'Street Fighter' arrassa a Internet

Un testimoni va gravar-la en vídeo i la va compartir a les xarxes socials

Un moment del vídeo, on es veu als dos homes barallant-se d'una forma molt «surrealista».

Una baralla de trànsit a Màlaga a l'estil 'Street Fighter' arrassa a InternetTwitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una baralla per motius de trànsit al més pur estil 'Street Fighter', el popular videojoc de lluita, s'ha tornat viral. Els fets van tenir lloc dimarts passat en una rotonda de la localitat de Mijas, a Màlaga, quan dos homes van començar a discutir-se a la calçada. Un d'ells es va acostar a peu al cotxe del segon, van intercanviar unes paraules i, en qüestió de segons, aquest va sortir del seu vehicle per iniciar una baralla força surrealista.

Un testimoni dels fets va gravar les imatges, i va penjar el vídeo a les xarxes socials, que no va tardar en fer-se viral. A les imatges es pot sentir com els conductors dels altres vehicles, que restaven aturats a la calçada perquè la baralla va fer aturar la circulació, s'exclamaven i miraven incrèduls la situació.

Els comentaris que se senten al vídeo són d'una dona, que exclama: «Al mig de la carretera, no pot ser veritat! Però què esteu fent!». Finalment, aquesta va baixar del vehicle quan un dels agressors va fer caure a terra al segon, i aquest altre es disposava a colpejar-lo de nou amb força.

Molts usuaris de Twitter van compartir el vídeo, que es pot veure a continuació:

La baralla també va donar peu a que molts usuaris realitzessin fotomuntatges, com el següent:

tracking