Diari Més

Succesos

El fill d'un mafiós mata el seu millor amic per donar un 'like' a Facebook a la seva xicota

Els pares i un germà de l’assassí, ja eren a la presó per narcotràfic

La víctima, Francesco Prestia.

El fill d'un mafiós mata el seu millor amic per donar un 'like' a Facebook a la seva xicotaFacebook

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alex Pitito, de 15 anys, és un jove italià fill d’un mafiós calabrès a presó per narcotràfic que dimarts es va presentar en una comissaria de la ciutat de Vibo Valentia, al sud d’Itàlia, per autoinculpar-se de l’assassinat del seu millor amic, al que presumptament va treure la vida de diversos trets enutjat perquè li va donar un "like" (m’agrada) a un comentari de la seva xicota a Facebook, segons publiquen mitjans italians.

La víctima es deia Francesco Prestia, també de 15 anys, i res no s’esperava quan el va citar el seu millor amic en un oliverar als afores de la seva ciutat, Mileto. Allà mateix i per gelos li va disparar tres trets.

El presumpte assassí, en ingressar a la presó no estarà sol. El seu pare, Salvatore, un capo de la 'Ndrangheta', compleix condemna per traficar amb cocaïna que portava a Europa des de Sud-amèrica. També la mare, Maria Antonia, el seu germà, Giuseppe, de 21 anys, i el seu cosí, Pasquale, estan empresonats.

La Policia italiana va trobar el cos del jove Prestia a l’oliverar. La seva família havia denunciat la desaparició en no tornar a l’hora convinguda. Els mitjans italians subratllen el «concepte retorçat de l’honor» en la família de l’assassí del seu millor amic, amb qui havia anat a la mateixa escola i havia compartit la seva mútua afició pel futbol.

tracking