Diari Més

Successos

Truca a la policia perquè estan violant a la seva parella i el tracten de «boig»

Cap patrulla es va acostar fins al lloc dels fets, i va ser el propi jove qui va haver d'ajudar la seva xicota després de l'agressió

Un cotxe de la policia alemanya en una imatge d'arxiu.

Truca a la policia perquè estan violant a la seva parella i el tracten de «boig»Wikipedia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jove alemany va viure una situació inversemblant amb la policia del país quan va trucar el cos policial per tal de denunciar una violació a la seva parella. L'agent amb qui va parlar el va tractar de boig, i li va arribar a preguntar si l'estava mentint perquè no es creia la denúncia.

Els fets van tenir lloc quan la jove parella es trobava a l'interior d'una botiga. Un home va irrompre-hi, va amenaçar el noi amb una arma blanca dient-li que no es mogués del lloc, i es va endur la noia a un espai més allunyat per abusar sexualment d'ella. Quan el noi va trucar a la comissaria de policia, l'agent no es creia el què aquest li explicava. Tot i això, finalment li va preguntar on estava tenint lloc la violació, però cap patrulla es va acostar fins al lloc dels fets. Per aquest motiu, va ser el propi noi qui va haver d'ajudar la seva xicota després de la violació.

La policia alemanya està investigant la situació, i intenta aclarir els fets per descobrir el motiu pel qual es va tractar el jove de «boig» i no se li va fer cas.

tracking