Diari Més

Successos

Confonen una tonyina de 100 kg amb un cadàver i ho denuncien a la policia

Els agents van començar a investigar el possible assassinat, però finalment van descobrir que es tractava de pesca furtiva

Imatge de la tonyina que van pescar els pescadors furtius.

Confonen una tonyina de 100 kg amb un cadàver i ho denuncien a la policiaPolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia local de Marbella va rebre, el passat 22 de maig a les 12 hores de la nit, una trucada d'uns ciutadans que denunciaven haver vist diverses persones transportant el que semblava ser un cadàver a la zona del port de Banús. El cos policial va activar el protocol habitual en aquestes situacions, i immediatament es van personar al lloc dels fets.

Els agents van parlar amb diversos testimonis i van començar les indagacions per esclarir els fets. Finalment, van poder identificar les persones implicades, però van descobrir que l'embalum que transportaven no es tractava d'un cadàver, com havien cregut els testimonis, sinó que era una tonyina vermella de 111 quilos que havien pescat de forma furtiva. Dos pescadors van pescar el peix de grans dimensions, i per tal de traslladar-lo fins al maleter d'un vehicle que els esperava a la zona portuària, van requerir l'ajuda de dues persones més. Posteriorment, aquests van traslladar el peix fins a la cambra frigorífica d'un restaurant de la zona.

La Policia Nacional va poder localitzar la tonyina al restaurant, i va procedir a decomissar-la. També va posar una sanció administrativa als quatre implicats per infracció al Reglament i a la Llei de Pesca. La tonyina vermella intervinguda va ser lliurada per al seu aprofitament a un centre d'atenció a persones discapacitades de Marbella.

tracking