Diari Més

Successos

A presó el propietari dels gossos que van matar a un home de 75 anys

Després de les proves d'ADN realitzades als gossos, s'ha confirmat que aquests van ser els que van matar al veí d'Ondara

Els agents es van emportar als gossos, que presentaven una actitud molt agressiva.

A presó el propietari dels gossos que van matar a un home de 75 anysGuàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El titular del jutjat número 3 de Dénia ha ordenat presó provisional pel propietari, d'origen holandès, dels cinc gossos de raça perillosa que van atacar i matar a un home de 75 anys el passat mes de febrer. El detingut s'ha negat a declarar.

Després de les proves d'ADN realitzades als gossos, s'ha confirmat que aquests van ser els que van matar al veí d'Ondara, València. La víctima va anar, com era habitual, a treballar als seus terrenys situats a Beniarbeig, quan va ser atacat pels cinc gossos que es van escapar d'un xalet de la zona. El fill de la víctima va trobar el cadàver i va avisar a la Policia.

Quan la Guàrdia Civil va acudir al domicili del propietari dels gossos, aquests no presentaven cap tipus de taca de sang, però que un dels animals estigués completament xop va fer sospitar als agents. L'home d'origen holandès els va dir que el gos s'havia tirat a lapiscina, però tot iaixòels agents es van emportar als cans, quepresentavenuna actitud moltagressiva, de fet, tres d'ells es van tornar a escapar de les gàbies on estaven confinats.

El detingut ha passat a disposició aquest divendres.

tracking