Diari Més

Successos

Li trenca una costella a un ancià de 85 anys perquè li va recriminar que el seu gos orinés a la via pública

La víctima va haver de ser assistida en un hospital per una fractura costal i una contusió malar

L'home, sense antecedents policials, va ser posat en llibertat després de prestar declaració.

Li trenca la costella a un ancià de 85 anys perquè li va recriminar que el seu gos orinés a la via públicaGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home acusat de colpejar a un ancià de 85 anys després que aquest li recriminés que el seu gos orinés a la via pública. Com a conseqüència, la víctima va haver de ser assistida en un hospital per una fractura costal i una contusió malar, segons ha informat la Prefectura Superior de Policia de València.

L'arrestat, de 51 anys i origen espanyol, està acusat d'un delicte de lesions. Els fets es remunten al passat 18 de maig, quan agents que patrullaven en servei de prevenció de la seguretat ciutadana van ser comissionats per la Sala del 091 perquè acudissin a un carrer del districte Centro on s'havia produït una agressió. Quan van arribar al lloc dels fets, van localitzar a la víctima que estava estirada a terra amb una ferida sagnant al pòmul, un fort cop a la cella, dolor en un costat i dificultat respiratòria, per la qual cosa van sol·licitar assistència sanitària.

Els agents van esbrinar que la víctima havia estat agredida per un home després d'una discussió. L'agressor li hauria donat una forta empenta, tirant-ho al sòl i fracturant-se les ulleres de vista. La víctima va ser atesa pel servei sanitari i traslladada a un centre sanitari, on li van diagnosticar una fractura costal esquerra i una contusió malar esquerra.

Els policies van localitzar al sospitós i el van detenir el passat dimecres. L'home, sense antecedents policials, va ser posat en llibertat després de prestar declaració, no sense abans ser advertit de l'obligació de comparèixer davant l'autoritat judicial quan sigui requerit.

tracking