Diari Més

Mobilitat

Viatjar en Euromed entre Barcelona i València costarà 20 euros durant el juny

Renfe presenta la campanya 'Millor en Euromed', amb la qual es poden adquirir bitllets més barats del 27 de maig al 4 de juny

Un tren Euromed, que cobreix el trajecte entre Barcelona i Valencia

Els vuit trens Euromed faran parada a l'Aldea a partir del 12 de novembreACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Renfe dóna el tret a la campanya 'Millor en Euromed', que permet viatjar entre Barcelona i València amb preus reduïts en classe turista. Un bitllet de classe turista entre les dues ciutats tindrà un preu de 20 euros de l'1 al 20 de juny. Els bitllets es posaran a la venda aquest dissabte, 27 de maig, i es podran adquirir fins el proper 4 de juny. Aquesta promoció suposa descomptes del 60% sobre el preu habitual dels bitllets.

El servei Euromed entre València i Barcelona supera determinats dies els 3.500 viatgers diaris. Els dilluns i divendres són els dies de major demanda, fet que segons Renfe, «posa de manifest la conjunció dels tràfics per motius professionals i oci de vacances de cap de setmana».

Diàriament, un total de 8 trens Euromed connecten València i Barcelona en un temps de viatge de 3 hores i 5 minuts. La informació respecte els horaris i els serveis es poden consultar a la pàfina web de Renfe i al telèfon 902 320 320.

tracking