Diari Més

Successos

Un home de 81 anys mor després de rebre un cop de puny en una discusió de trànsit

Després de la discussió alguns testimonis van trucar al 112 en veure que l'home estabornit a terra s'havia quedat immòbil i que no respirava

Testimonis del succés han facilitat la matrícula del cotxe de l'autor de l'homicidi.

Un home de 81 anys mor després de rebre un cop de puny en una discusió de trànsitGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 81 anys ha mort aTorrejóndeArdozdesprés de rebre un cop de puny. La víctima, que estava creuant un pas de vianants a l'alçada del número 18 del carrerAvenidadelosFresnos, va recriminar a un conductor que no frenésalpassar pel pas de vianants. En aquell moment es va produir una discussió entre els dos ocupants del vehicle i l'home de 81 anys. El conductor va baixar del cotxe i la va donar un cop de puny a l'ancià, que va caure a terra rebent un fort cop al cap.

Després del succés alguns testimonis van trucar al 112en veure que l'home estabornit a terra s'havia quedat immòbil i que no respirava. El Servei d'Urgències Mèdiques de la Comunitat de Madrid es va personar al lloc dels fets, després d'intentar reanimar-lo durant trenta minuts, van certificar la seva mort, a causa d'una parada cardiorespiratòria.

Els testimonis van facilitar la matrícula i el model del cotxe en el qual l'autor de l'homicidi va fugir. El suposat autor es va lliurar a les cinc de la tarda en la comissaria de Torrejón. Serà acusat d'homicidi dolós. Els agents buscaven a la dona i estaven pendents de recuperar el vehicle.

tracking