Diari Més

Promoció

Renfe posa aquest dijous a la venda uns altres 25.000 bitllets d'AVE a 25 euros

La companyia ha anunciat que ha realitzat canvis a la seva web per evitar el 'col·lapse' que es va produir durant la venda del primer lot

El segon lot d'entrades a 25 euros de l'AVE es posarà a la venda aquest dijous.

Renfe posa aquest dijous a la venda uns altres 25.000 bitllets d'AVE a 25 eurosDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Renfe posa aquest dijous a la venda uns altres 25.000 bitllets per viatjar als seus diferents trens AVE a un preu únic de 25 euros, el segon dels lots d’aquest nombre de places que preveu vendre tots els 25 de cada mes per commemorar els 25 anys de l’Alta Velocitat, segons va informar la companyia ferroviària.

El llançament del segon lot tindrà lloc després dels canvis i millores que la companyia ferroviària ja va avançar que realitzaria en la seua pàgina web després del col·lapse que va registrar el passat 25 d’abril, en comercialitzar el primer lot de 25.000 bitllets.

La iniciativa forma part dels actes commemoratius dels 25 anys de la posada en marxa del AVE a Espanya. En concret, es tracta de vendre 250.000 bitllets per a tots els seus trens de les línies AVE a 25 euros al llarg de l’any, mitjançant la comercialització de paquets de 25.000 places el dia 25 de cada mes, si bé en un mes, encara per determinar, es llançaran 50.000.

En el primer llançament del primer lot de 25.000 bitllets va tenir lloc el passat 25 d’abril, quan l’alta demanda va provocar saturació i col·lapses a la pàgina d’internet. Malgrat això, l’operadora va vendre en tot just dotze hores totes les places promocionals.

tracking