Diari Més

Successos

Una noia apunyala al seu xicot i evita la presó a causa del seu 'talent'

L'advocat de la jove estudiant ha al·legat que si l'acusada entra presó, el seu somni de ser cirurgiana seria «quasi impossible de fer-se realitat»

«El que has fet és greu. Però la sentència és molt severa» li va dir el jutge a l'acusada, «has d'apendre a controlar-te».

Una noia apunyala al seu xicot i evita la presó a causa del seu 'talent'Internet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LaviniaWoodwardés una estudiant de medicina de 24 anys de la Universitat d'Oxford, en un futur li agradaria ser cirurgiana cardíaca, i tot i ser molt jove ja ha publicat diversos articles mèdics en importants revistes locals. Al setembre del 2016, durant un atac d'histèria provocat pel consum de substàncies estupefaents, va apunyalar al seu xicot a la cama, el va colpejar al cap amb un pot de melmelada i després li va llençar l'ordinador portàtil. El motiu de l'agressió és que el noi li havia explicat a la mare deLaviniael problema que tenia la seva filla amb les drogues.

El judici ja s'ha celebrat al Tribunal de la Corona d'Oxford, i la sentència s'ha viralitzat per les xarxes socials a causa de seva la incongruència. En aquests casos el més normal és que l'agressora sigui condemnada a una pena de presó, però el jutgeIanPringleva pendre una decisió «excepcional», va posposar la sentència quatre mesos per tal queLaviniapugui evitar la presó i d'aquesta manera el seu talent mèdic no sigui desaprofitat.

«Em sembla que si es tracta d'un fet aïllat, una cosa d'una sola vegada, podem fer una excepció per evitar que aquesta extraordinària jove abandoni la seva professió» ha declarat el jutgeIanPringleQC. «El que has fet és greu. Però la sentència és molt severa» li va dir a l'acusada, «has d'apendrea controlar-te». L'advocat de la jove estudiant ha al·legat que si l'acusada entra presó, el seu somni de ser cirurgiana seria «quasi impossible de fer-se realitat». «Ha tingut una vida molt turbulenta, va ser abusada per la seva exparella, per això va actuar així».

El jutge finalment ha considerat queLaivniaha d'assistir a una teràpia de rehabilitació. La sentència final veurà la llum el pròxim 25 de setembre.

tracking