Diari Més

Successos

L'autor de la pedrada a un home que passejava pel carrer es persona voluntàriament a comissaria

Ho ha fet per tal d'estar totalment localitzable i perquè els agents tinguin totes les seves dades personals, en el cas que l'afectat presenti una denúncia

Ara, el jove i la seva família només volen trobar l'home afectat per demanar-li disculpes.

L'autor de la pedrada a un home que passejava pel carrer es persona voluntàriament a comissariaGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un nen de 13 anys que va llançar una pedra a un home que passejava pel barri de CiutatNaranco, Astúries, s'ha presentat voluntàriament a la comissaria de la Policia Nacional. Ho ha fet per tal d'estar totalment localitzable i perquè els agents tinguin totes les seves dades personals, en el cas que l'afectat presenti una denúncia. L'autor del succés afirma que ho va fer «sense voler» i es troba «totalment penedit». Un altre dels motius pel qual es va personar a comissaria és per localitzar l'home lesionat i «demanar-li mil disculpes».

El menor assegura que estava jugant a fer punteria amb altres amics i se li va escapar de les mans. Els hi va dir als seus pares que ell i altres amics acostumen a passar per la zona on va tenir lloc el succés i que no era la primera vegada que agafaven pedres ornamentals de la zona. Aquell dia, segons explica el menor, va tenir «la mala sort» de colpejar l'home quan només pretenia «tirar la pedra i aconseguir posar-la a una paperera».

Alguns veïns, testimonis dels fets, havien anat a comissaria a donar la descripció dels adolescents i la Policia Nacional tenia previst revisar les càmeres de seguretat. Ara, el jove i la seva família només volen trobar l'home afectat per demanar-li disculpes.

tracking