Diari Més

Successos

Graven en vídeo l'agressió a una menor quan sortia de l'institut

Va ser agredida per tres noies, també menors d'edat, després les imatges van ser difoses per les xarxes socials

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha remès a la Fiscalia de Menors l'atestat que ha realitzat després de la denúncia per la presumpta agressió que va patir una menor a la sortida d'un centre educatiu de Tenerife, agressió que va ser gravada i que s'ha difós per les xarxes socials.

Els fets van ocórrer dilluns passat quan, pel que sembla, la menor de 13 anys va ser agredida per altres tres menors que suposadament l'esperaven a la sortida del centre educatiu. Fonts policials han afirmat que la mare de la menor agredida va interposar una denúncia per assetjament i agressió i va aportarl'informemèdic amb les lesions sofertes per la nena, que va ser atesa a urgències. La Policia ha pres declaració a les presumptes agressores i ha remès l'atestat elaborat a la Fiscalia de Menors.

El director general d'Ordenació, Innovació i Promoció Educativa del Govern de Canàries, RafaelBailón, ha assenyalat que segons les dades preliminars que disposa el centre i la Policia Nacional, les joves que van propiciar l'agressió no són alumnes de l'institut. En aquesta línia, ha assenyalat que no s'han de «confondre» accions i agressions que es presentin al carrer amb episodis d'assetjament escolar, però en tot cas, ha comentat que la Conselleria s'ha posat a disposició de l'institut per dur a terme els protocols sobre 'bullying', especialment per veure si hi ha «conseqüències» en la convivència al centre i en l'adaptació de la menor agredida.

La mare de la menor agredida va interposar una denúncia per assetjament i agressió.

Graven en vídeo l'agressió a una menor quan sortia de l'institutYoutube

tracking