Diari Més

Successos

Una parella de metges són degollats al seu àtic de luxe

Els agents, alertats per un amic de la parella, van protagonitzar un tiroteig que va ferir al presumpte assassí

Les víctimes eren anestesistes a

Una parella de metges són degollats al seu àtic de luxeBrigham and Women's Hospital

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una parella de metges trobats degollats al seu àtic de luxe a Boston. Tenien les mans lligades. A la paret del lloc fels fets hi havia escrit un missatge de venjança. Un home detingut com apresumpteassassí. Les víctimes van cancel·lar un sopar a casa seva aquell mateix dia. Tot plegat sembla el capítol d'una sèriepolicíaca, però aquest crim té a les autoritats de Boston desconcertades.

Els policies es van desplaçar a l'apartament de les víctimes després de rebre la trucada d'un amic de la parella, alertava als agents que havia rebut un missatge de text de la parella demanant ajuda per la presència d'un home armat al seu domicili. Els agents es van personar al domicili, a l'entrada van trobar unes clausa terra, al costat de la porta. Un cop dins, un home vestit amb roba fosca va disparar als policies i després d'un intercanvi detrets, va resultar ferit. Finalment el van detenir.

LinaBolañosera colombiana de 38 anys, anestesistapediàtrica, i el seu xicotRichardFieldde 49 anys, també era anestesista. Treballaven alBrighamandWomen's Hospital, un centre afiliat a l'Universitat de Harvard. Els agents van trobar fotografies de la parella trencadesper terrai un missatge de venjança escrit a la paret,contingutdel qual no ha estat difós per les autoritats. Segons informa la Fiscalia del cas, els agents van trobar una bossa, en un lloc molt visible del domicili, plena dejoiesi que pertanyien aBolaños.

Elpresumpteassassí ésBampuminTeixeira, originari de Guinea Bissau, unex guàrdiade seguretat de 30 anys que acabava de sortir de la presó després de ser condemnat per atracar dos bancs i complir la pena imposada de 9 mesos de presó.Teixeiraes recupera a l'hospital ja quedesprés del tiroteig va ser ferit a una mà a la cama i a l'abdomen.Familiarsi amics de les víctimes asseguren que no coneixien aTeixeira, però alguns funcionaris han declarat al mitjàTheBostonGlobequesíque es coneixien, tot i que no han especificat en quinescircumstàncies.

L'exnòviadeBampuminTeixeiraha declarat que va rebre una trucada seva a finals d'abril en la que deia que ell «no era una bona persona». El cas segueix sense resoldre's.

tracking