Diari Més

Judicial

Detingut per abusar durant cinc anys d'una menor

L'acusat, de 63 anys, era amic del padrastre de la nena

A la denúncia també es relata que Antonio Cristian P. O. va obligar a la menor a fer-li una fel·lació.

Detingut per abusar durant cinc anys d'una menorGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jutge de Jaén investiga els suposats abusos sexuals durant més de cinc anys, a una menor, per part d'un familiar del padrastre. L'home d'origen peruà, de 63 anys, nega els fets i assegura que es tracta d'una mentida difosa per la mare de la menor. Antonio Cristian P.O. ha passat a disposició del Jutjat d'Instrucció número 3, que va decretar llibertat amb càrrecs.

Segons informaDiarioJaén, la menor va arribar a Espanya l'any 2011 quan tenia 7 anys. Va arribar amb la seva mare i la parella d'aquesta, i es van allotjar a casa d'uns familiars del padrastre. Passats dos mesos, el tiet de la menor, va començar a excedir-se amb la menor, que es feia la dormida quan el seu tiet la tocava. Segons informen familiars de la menor, l'acusatamenaçavaa la nena per tal que nodiguesres a la seva mare, i li deia que el que feia no estava malament i es tractava de quelcom normal. A ladenúnciatambé es relata que Antonio Cristian P. O. va obligar a la menor a fer-li una fel·lació. La menor situa els suposats abusos al domicili, alcotxedel detingut i a una botiga que tenia lafamília.

La mare ha assegurat a la Policia que els fets es van allargarfins aljuny del 2016, quan la nena tenia 12 anys. Va ser llavors quan es va explicar tot el queestavapassant, sempre segons la versió de la nena. Tot i així la denúncia no es va presentarfins al'octubre.

tracking