Diari Més

Successos

Fingeixen la mort del seu nadó en un autobús públic després de mesos d'agressions

El pla va consistir a fer que la mare pugés en un autobús ple de passatgers amb el cadàver, simulant que la seva filla tenia algun problema i s'estava morint davant la mirada de tots els passatgers

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una parella britànica s'enfronta a una llarga condemna de presó acusada de causar o permetre la mort del seu nadó de tres mesos.RosalinBaker, de 25 anys, i la seva parellaJeffreyWiltshire de 52, van orquestrar un 'show' perquè les autoritats no descobrissin que la petitaImanihavia mort a causa de les constants agressions que patia. El pla va consistir a fer que la mare pugés a Londres en un autobús ple de passatgers amb el cadàver, simulant que la seva filla tenia algun problema i s'estava morint davant la mirada de tots els passatgers.

Els fets van ocórrer el passat mes de setembre, però les imatges de la posada en escena han sortit recentment a la llum, arran de judici obert contra la parella. Al vídeo es pot apreciar amb nitidesa comJeffreyajuda aRosalina pujar l'autobús, però ell es queda a baix. Just abans d'acomiadar-se li aixeca el polze. Dins l'autobús, la mare es va quedar mirant el seu telèfon mòbil durant 20 minuts, abans d'avisar a la resta de passatgers que al seu nadó li passava alguna cosa, va avisar que no respirava. Tothom a l'autobús va entrar en pànic, i van intentar reanimar el nadó.

Segons recull el mitjà britànicTheIndependent, la policia ha afirmat que alguns dels passatgers van confondre una de les dones que assistien a la nena amb la mare «a causa de la seva gran angoixa».Rosalines va quedar tranquil·la al seu seient «sense cap tipus d'emoció». Van traslladarInamia l'hospital, on va ser declarada morta.

Els professionals sanitaris es van adonar que el cos de la nena estava fred, i tenia evidències que portava almenys 24 horesmorta. L'autòpsia va confirmar que havia mort a causa d'una fractura al crani i múltiples fallades cerebrals. La resta de proves que van realitzar aImanivan desvetllar unes 40 lesions diferents per tot el cos, incloses diverses fractures a les costelles i al cap. Eren lesions no accidentals, segonsl'informemèdic.

La parella, tots dos addictes a les drogues, s'enfronten a 14 anys de presó. Quan van ser detinguts la mare va intentar responsabilitzar de la mort a la seva parella, acusant-lo de ser un home violent que consumia heroïna i cocaïnadiàriament.JeffreyWiltshire, excantant de rap, es va defensar al·legant que havia engendrat a 25 nens. «No sóc un assassí de nadons, sóc un fabricant de nadons» i va negar haver ferit a la seva filla intencionadament o no. El personal sanitari va atribuir la fractura del crani a una caiguda uns dies enrere. Elpròxim 28de maig es coneixerà la sentència.

Al vídeo es pot apreciar amb nitidesa com Jeffrey ajuda a Rosalin a pujar l'autobús, però ell es queda a baix. Just abans d'acomiadar-se li aixeca el polze.

Fingeixen la mort del seu nadó en un autobús públic després de mesos d'agressionsYoutube

tracking