Diari Més

Societat

La tassa del 'Chip' de la Bella i la Bèstia de Primark arriba a Espanya

Es posarà a la venda a finals d'abril i estarà en estock fins a finals de juny

La tassa estarà en estock fins a finals de juny, i estarà disponible en unes 16 botigues d'arreu de l'Estat.

La tassa de 'Chip' de la Bella i la Bèstia de Primark arriba a EspanyaPrimark

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Coincidint amb l'estrena de la nova pel·lícula de la Bella i la Bèstia als cinemes, la cadena irlandesa Primark ha posat a la venda una tassa del mític personatge 'Chip' que ha causat furor. Però a més de la tassa, alguns rumors apunten què la cadena de botigues també posarà a la venda altres peces de decoració per la casa inspirades en els personatges animats de la pel·lícula de Disney. Aquests productes arribaran a les botigues d'Espanya a finals d'aquest mes d'abril, i estaran disponibles fins a finals del mes de juny, quan la botiga de Tarragona ja haurà obert les seves portes. Segons les primeres informacions, les tasses es podran trobar en unes 16 botigues d'arreu de l'Estat, i podria ser que la de Tarragona en fos una d'elles.

El preu de la tassa, objecte que s'ha convertit en viral aquests dies, és de tan sols sis euros. Al Regne Unit també s'ha venut una sèrie limitada de moneder en forma de 'Chip', que «ha desaparegut de les estanteries».

A més, l'última moda també són uns mitjons de Primark amb la següent frase: «Volia una tassa del 'Chip' però tot el que he pogut aconseguir són aquests mitjons», que pretenen consolar els amants de la pel·lícula de Disney que no han pogut aconseguir la tassa, ja sigui perquè s'ha esgotat, o perquè no s'ha posat a la venda a l'establiment més proper.

tracking