Diari Més

Societat

L'ambaixada dels EUA cita a un nadó de tres mesos a declarar per 'terrorista'

Després de deu hores de viatge, el nadó va ser interrogat pels funcionaris «i no va plorar ni una sola vegada», assegura el seu avi

L'error va costar a Kenyon 3.800 dòlars, ja que el visat no va arribar a temps i els pares del nadó van haver d'agafar un altre vol.

L'ambaixada dels EUA cita a un nadó de tres mesos a declarar per 'terrorista'Pixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segons informa el mitjà britànic The Guardian, l'ambaixadadels Estats Units de Londres ha citat a declarar a un nadó de gairebé tres mesos. El seu avi vacometreun error quan va sol·licitar el visatESTA, a la pregunta 'Vols participar o has participat alguna vegada en activitats terroristes, espionatge, sabotatge o genocidi?' va marcar la casella afirmativa.

La família estava planejant un viatge als EUA. L'avi del nadó,HarveyKenyon-Cairnsde 62 anys no se'n va adonar de l'error fins que van denegar el permís per viatjar al seu nét. «Nopodiacreure que noveiessinque era un error, i que un nadó de tres mesos no perjudica a ningú». El nadó va haver de desplaçar-se deCheshirefins a Londres, on estàsituadal'ambaixadadels EUA. Després de deu hores de viatge, el nadó va ser interrogat pels funcionaris «i no va plorar ni una sola vegada». L'error va costar aKenyon3.800dòlars, ja que el visat no va arribar a temps i els pares del nadó van haver d'agafar un altre vol. «Pensava portar-lo vestit de taronja, però m'ho vaig repensar» explicaKenyon«No semblava quetinguessinsentit de l'humor».

tracking