Diari Més

Successos

Un home mata al seu fill després de discutir sobre qui passejava el gos

Pare i fill van protagonitzar el tiroteig que va acabar amb vida de Donald Johnson de 22 anys, i amb el seu pare a l'hospital en estat crític

Des del passat divendres han mort 6 persones i 22 han resultat ferides en diversos tiroteigs a la ciutat de Chicago.

Un home mata al seu fill després de discutir sobre qui passejava el gosPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home del barri deBurnside, Chicago (Illinois, Estats Units) va matar a trets al seu fill després de discutir sobre que havia de passejar al gos, segons informa FoxNews. Ladiscussióva anar agafant un to mésagressiufins que al final tots dos van acabar protagonitzant un tiroteig que vaposar fi ala vida del fill i amb el pare ferit de gravetat.

La Policia de Chicago informa que tots dos van rebre múltiples impactes de bala. Quan els cossos de seguretat es van personar al domicili, tots dos ferits van ser traslladats al centremèdicd'OakLawn. Donald Johnson de 22 anys, va ser declarat mort, i el seu pare es troba ingressat en estat crític.

Des del passat divendres han mort 6 persones i 22 han resultat ferides endiversostiroteigs a la ciutat de Chicago. L'any passat es van registrar a la ciutat un total de 762homicidis(equivalent a dos homicidis diaris), la xifra més elevada dels últims vint anys. Chicago registra més assassinats que Nova York iLosÁngelesjuntes.

tracking