Diari Més

Crónica Social

Multen amb 2.000 euros una parella de 78 anys per l'olor a fregits

Els veïns van denunciar el fet davant la Justícia, en sentir-se víctimes «d'assetjament olfactiu»

Els veïns també van denunciar que la parella «cuinava pollastre a les vuit del matí»

Multen amb 2.000 euros una parella de 78 anys per olor a fregitsPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

RobertoiMaría, tots dos de 78anys, viuen des de fa anys en un edifici situat en la localitat deMolfalcone, al nord-est d'Itàlia. Pel que sembla, els seus hàbits higiènics no són els adequats des de fa molt temps. Segons ha publicat el diari La República, els veïns d'aquesta parella estaven farts de les males olors que procedien del seu habitatge i van denunciar el fet davant la Justícia, en sentir-se víctimes «d'assetjamentolfactiu».

El Tribunal Suprem del paístransalpífinalment ha multat a la parella amb 2.000 euros a causa de l'olor defregits que havien de patir els veïns de l'immoble. El màxim òrgan judicial del país ha determinat que «l'excés de fum i olors derivades d'olis fregits entra a l'apartat del codi penal que legisla sobre gasos, vapors i fums».

Segons els denunciants, la parella omplia l'edifici d'olor a fregits quan preparaven peix o salses per a la pasta: «Semblava que la seva cuina fos al meu pis», ha manifestat un d'ells. Els veïns també van denunciar que la parella «cuinava pollastre a les vuit del matí».

tracking