Diari Més

Maltractament Animal

Detingut per instigar als seus gossos a matar a un gat del carrer

La gata estava refugiada als baixos d'una grua, d'on l'home la va fer sortir atacant-la amb un pal

La gata va morir com a conseqüència de l'atac dels cans.

Detingut per instigar als seus gossos a matar a un gat del carrerPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 58 anys ha estat detingut per la Policia Nacional a Antequera, Màlaga, per la seva presumpta implicació en un delicte de maltractament animal, ja que suposadament va incitar als seus tres gossos contra una gata de carrer embarassada, que va morir com a conseqüència de l'atac dels cans. La gata estava refugiada als baixos d'una grua, d'on l'home la va fer sortir atacant-la amb un pal, segons ha informat la Policia en un comunicat.

La recerca es va iniciar arran de la denúncia d'una ciutadana que va alertar als agents que una gata de carrer havia mort a conseqüència de les lesions causades per tres gossos, el propietari dels quals els hi havia incitat perquè ataquessin la gata.

Al contenidor de les escombraries

Segons testimonis dels fets, l'arrestat va fer que la gata sortís dels baixos de la grua i, una vegada indefensa, va instigar als seus gossos perquè l'ataquessin fins que li van causar la mort, després va fer entrar els gossos al seu domicili i va tirar les restes de la gata a un contenidor d'escombraries.

Els agents van constatar els fets i el passat 31 de març van detenir a l'amo dels gossos, veíd'Antequera, com a presumpte responsable d'un delicte de maltractament animal i, segons han informat fonts del cos, posteriorment va ser posat en llibertat amb càrrecs després de prendre-se-li declaració.

tracking