Diari Més

Successos

Una dona se suicidia després de matar a la seva filla de 18 mesos

La dona va fugir amb la nena després de mantenir una discussió amb el seu marit, que va trobar els cossos sense vida en una edificació abandonada

Alguns familiars de la dona de 34 anys a la finca on s¡han trobat els cossos.

Una dona se suicidia després de matar a la seva filla de 18 mesosEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona de 34 anys ha penjat a la seva filla de 18 mesos i s'hasuïcidatde la mateixa manera en una finca rústica del municipi mallorquí de Llucmajor després de mantenir una discussió amb el seu marit i abandonar l'habitatge familiar, situada a les proximitats. Segons han informat la Guàrdia Civil, els investigadors que s'han fet càrrec del cas descartenla intervenciód'una tercera persona en la mort de la mare i la nena, que van ser trobades a primera hora del matí pel pare de la nena en una quadra de la propietat rural Ca Granada.

La passada nit, l'home i la seva esposa, de nacionalitat espanyola, van tenir una discussió a l'habitatge en la qual residien i la dona va abandonar la casa amb la seva filla. Quan va comprovar que la seva parella no tornava amb la nena, el pare es va posar en contacte amb familiars i amics per tal de localitzar-la i les va buscar per l'entorn del domicili. L'home ha trobat els cossos sense vida de la dona i la nena penjats en una edificació abandonada en el terreny rural proper a la seva casa, aquest dimecres.

Els investigadors de la Guàrdia Civil que s'han fet càrrec del cas consideren que la mort de la mare i la nena es va produir en la nit de dimarts, encara que la dada està pendent de confirmació en l'autòpsia que es practicarà a l'Institut Anatòmic Forense de Palma, on han estat traslladats els cossos. El Tribunal Superior de Justícia de Balear ha confirmat que en els jutjats de violència contra la dona de Palma no consta cap denúncia per maltractament entre la parella.

Els agents que han recollit informació sobre el cas no han advertit cap indici que en la discussió entre la dona i el seu marit ell actués de forma violenta. Els investigadors tracten de determinar què va portar a la dona a passar la nit fora de la seva casa amb la seva filla i aposar fi ala vida d'ambdues.

tracking