Diari Més

Actualitat

Ryanair torna a buscar 100 nous tripulants de cabina

Les proves de selecció de personal es realitzaran, a Barcelona, els dies 10 d'abril i 4 de maig

Imatge de dos membres de tripulació de cabina de Ryanair.

Ryanair torna a buscar 100 nous tripulants de cabinaRyanair

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La companyia de vols irlandesa Ryanair tornarà a realitzar un procés de contractació de 100 nous tripulants de cabina per tot Europa per operar en els seus vols, com ja va fer al mes de març. La selecció i contractació dels nous treballadors es durà a terme a través de l’empresa Crewlink, que realitzarà diversos dies de selecció de personal a diferents ciutats de l’Estat, entre elles Barcelona, durant aquest mes d’abril.

Les primeres ciutats on farà el reclutament seran a Barcelona i València, el proper 10 d’abril, seguida de Granada i Madrid els dies 12 i 19 d’abril. Aquells interessats en optar a aquests nous llocs de feina també podran presentar-se a les jornades de selecció de personal de Màlaga i Granada, que es realitzaran el 27 d’aquest mes i el 3 de maig. El dia 4 de maig, de nou es podrà realitzar a Barcelona i, el 10 a Madrid. Seguidament, el dia 19 es farà de manera simultània a Sevilla i a Màlaga finalitzant el procés el dia 25 a València.

Els requisits per poder optar a treballar en l’equip de tripulació de cabina de Ryanair són tenir un bon anglès parlat i escrit, un passaport d’Estats Units i bones habilitats amb l’ordinador, tal i com informa la companyia al seu web.

tracking