Diari Més

Henneo adquireix 'Lainformacion.com'

Vol seguir consolidant l'activitat editorial del grup, aprofundint en la seva dimensió digital

El diari gestiona en l'actualitat gairebé quatre milions d'usuaris únics.

Henneo adquireix 'Lainformacion.com'La Informacion

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Henneo ha adquirit la majoria del diari digital ‘Lainformacion.com’ amb l'objectiu d'ampliar la seva presència en el sector de la premsa nacional i en l'àmbit de la informació digital. Amb la compra d'aquest diari, que va començar la seva marxa al 2009 i que gestiona en l'actualitat gairebé quatre milions d'usuaris únics, Henneo, grup de comunicació nascut a Aragó, vol seguir consolidant l'activitat editorial del grup, aprofundint en la seva dimensió digital.

El nou mitjà vol estar marcat per la generació d'influència en l'àmbit econòmic-empresarial, amb una atenció especial a les notícies d'aquest sector, sense relegar l'esfera política. L'accionariat de la companyia el completen el grup editor del Diari de Navarra i José María García Falç.

Henneo és el setè grup editor per volum de facturació, en creixement ininterromput des de 2007 i un dels principals grups en audiència en la seva categoria: gestiona més de 13 milions d'usuaris únics multiplataforma en els seus suports digitals i té la major presència física de premsa amb més de 326.000 exemplars diaris, i amb 1.200.000 lectors diaris.

tracking