Diari Més

Policial

Exploten sexualment a una noia durant 7 anys a canvi de 6 euros diaris

La parella de proxenetes va conèixer a la víctima a Roma quan aquesta tenia 21 anys

Imatge del prostíbul

Exploten sexualment a una noia durant 7 anys a canvi de 6 euros diarisMarina López

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional d'Alacant ha detingut una parella que hauria explotat sexualment una noia de 28 anys durant 7 anys. L'home també ha estat imputat per un delicte d'agressió sexual, ja que, segons informa la policia, aprofitant el captiveri de la víctima, la va violar diverses vegades.

L'home de 44 anys i una dona de 45, van conèixer a la víctima a Roma, quan aquesta tenia 21 anys. La van convidar a casa seva a Alfaz del Pi, garantint-li la seva manutenció, l'allotjament i una feina. Però quan va arribar a Espanya la van obligar a prostituir-se en diversos clubs d'Alacant, i segons la policia, alguna vegada la noia s'havia vist obligada a exercir la prostitució a Catalunya en prostíbuls de la Jonquera. La parella es quedava amb els diners, i li donaven a la noia entre 6 i 7 euros diaris.

Arran d'una documentació falsa, els investigadors van detectar els proxenetes i van comprovar que tenien ordres europees de detenció de Romaniaper tràfic de persones i pertinença a una organització criminal. Se'ls acusava d'enganyar a noies per viatjar a Espanya sota la promesa de millorar la seva qualitat de vida i un contracte laboral fix, en comptes d'això, una vegada estaven al país les obligaven a exercir la prostitució sense rebre cap tipus de remuneració econòmica.

tracking