Diari Més

Successos

Cala foc a la casa d'un familiar i intenta provocar una explosió

Els Bombers van trobar almenys cinc bombones de butà col·locades per provocar una gran explosió

A més, hi havia llenya acumulada perquè l'incendi fos més destructiu.

Cala foc a la casa d'un familiar i intenta provocar una explosióGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xàbia s'ha despertat aquest matí sobresaltat.Al voltant deles 4 de la matinada ha començat incendi en una casa de la plaça de l'Església, propera a l'ajuntament. El foc ha estat provocat. La germana del presumpte piròman, propietària de l'habitatge, va avisar a les 4.30 hores de les flames. Quan van arribar els bombers, van trobar almenys cinc bombones de butà dins la casa, col·locades per provocar una gran explosió. Afortunadament, no en va esclatar cap.

A més, hi havia llenya acumulada perquè l'incendi fos més destructiu. La casa estava buida i a la venda, però la Policia Local de Xàbia i la Guàrdia Civil han hagut de desallotjar els domicilis adjacents.

El presumpte piròman, un home de 55 anys, va fugir després d'avisar a la seva germana, que resideix en l'immoble adjacent, perquè «recollís la robad'abrigari marxés», ja quees disposava a «cremar» l'habitatge. Hores després, el van trobar mort.

La dona va donar l'avís al 112 i quan van arribar els bombers, la Policia Local i la Guàrdia Civil, van trobar un petit foc a la planta baixa i diverses bombones de gas butà, dues a la part de dalt i dues més a la part de baix de l'habitatge, segons informa Emergències. L'arquitecte municipal revisarà l'habitatge, ja que ha quedatmalmèspel foc.

tracking