Diari Més

Judicial

Un pres amenaça a l'amo d'un bar pel preu d'un didalet

L'arrestat pensava que 1,50 euros era una quantitat excessiva per un 'xupito'

Quan el van escorcollar li van intervenir un ganivet que ocultava a la part posterior dels pantalons.

Un pres amenaça a l'amo d'un bar pel preu d'un didaletPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home acusat d'amenaçar de mort l'amo d'un bar, després de cobrar-li 1,50 euros per un didalet d'alcohol. L'arrestat, que estava de permís penitenciari, pensava que aquesta quantitat era excessiva, segons ha informat la Prefectura en un comunicat.

L'home, de 49 anys, està acusat d'un delicte d'amenaces. La Policia va rebre un avís de la Sala del 091 perquè es dirigís a un bar del districtede Abastoson s'estava produint una baralla amb un home agressiu. Els agents es van personar al lloc assenyalat i van veure que un home fugia mentre diverses persones els indicaven amb senyals que portava un ganivet.

Els policies el van interceptar i en l'escorcoll de seguretat li van intervenir un ganivet que ocultava en la part posterior dels pantalons. El ganivet, amb mànec de fusta marró, tenia uns 14 centímetres de fulla llisa metàl·lica aproximadament.

L'arrestat estava de permís penitenciari en el moment dels fets. El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

tracking