Diari Més

Internacional

Evacuat l'aeroport de París Orly per un tiroteig a la terminal sud

Un home hauria estat abatut per les forces de seguretat després d’intentar robar l’arma a un soldat

Imatge de la policia francesa actuant a la terminal sud.

Evacuat l'aeroport de París Orly per un tiroteig a la terminal sudEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’aeroport de París Orly ha estat evacuat aquest dissabte al matí després que s’hagi produït un tiroteig a la terminal sud. Segons les primeres informacions, un home hauria estat abatut per les forces de seguretat en intentar robar l’arma a un soldat que feia tasques de vigilància antiterrorista. Un portaveu del Ministeri de l’Interior francès ha precisat que l’incident s’ha produït cap a les 07.30 hores del matí i que l’home s’hauria amagat en un establiment comercial de la terminal, on finalment ha estat mort després d’un intercanvi de trets. No hi hauria ferits. L'aeroport internacional d’Orly s'està evacuant com a mesura de prevenció i equips de la policia experts en explosius es troben a la zona per descartar que hi hagi cap bomba.

«Operació en curs. No supereu el perímetre de seguretat, seguiu les consignes. Recomanem que s’abstinguin d’entrar a les instal·lacions de l’aeroport», ha piulat la Policia Nacional francesa al seu compte de Twitter.

A primera hora del matí, pels volts de les set, un home ha tirotejat un agent de policia en un control de carretera a Seine-Saint Denís, al nord de París, fet que estaria relacionat amb el tiroteig posterior d'Orly. L'agent de policia hauria resultat ferit lleu.

El tancament de l'aeroport ha obligat a desviar diversos vols al llarg del matí procedents de diversos aeroports europeus, entre els quals El Prat. A les onze del matí ha acabat l'operatiu policial per detectar explosius a l'aeroport, segons ha informat el Ministeri de l'Interior francès.

tracking