Diari Més

Successos

Diversos ferits en un tiroteig en una escola al sud de França

El centre on han succeït els fets és l’Alexis de Tocqueville, situat a la ciutat de Grasse

Ubicació de la ciutat de Grasse, al sud de França.

Diversos ferits en un tiroteig en una escola al sud de FrançaGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Almenys dos persones han resultat ferides a la ciutat francesa de Grasse (sud-est) en un tiroteig que es va produir cap a les 13h locals (12h GMT) en un institut professional, segons han informat fonts de la investigació.

El presumpte autor, que portava diverses armes, ha estat detingut per agents de la policia, segons han precisat les fonts, que han assenyalat que s’estava registrant el centre.

Segons els primers elements, el presumpte autor és un alumne de l’institut de 17 anys que tenia per objectiu el director de l’institut professional Alexis de Tocqueville de Grasse, qui es troba ferit de lleu.

L’alumne anava armat amb una pistola, un revólver, un fusell i una granada, segons han indicat fonts policials al canal BFMTV.

En un primer moment, les autoritats sospitaven que el jove ha pogut comptar amb un còmplice, pel que han activat l’alerta per atemptats i han enviat a agents de les forces especials, però aquesta hipòtesi ha estat descartada.

L’institut ha estat evacuat i està sent registrat, mentre que en la resta dels centres educatius de la ciutat els alumnes i el personal docent han estat confinats com a mesura de precaució.

El primer ministre, Bernard Cazeneuve, ha escurçat una visita oficial que estava efectuant després de conèixer l’atemptat a l’institut, el que està previst que en les pròximes hores arribin la ministra d’educació, Najat Vallaud-Belkacem, i el president de la regió, Christian Estrosi.

tracking