Diari Més

Societat

Pacients de l'Hospital d'Alacant es porten la tele de casa perquè no n'hi ha a les habitacions

La falta de televisors afecta una part de la setena planta del centre sanitari, habitualment tancada

A més dels aparells en algunes habitacions, també falten comandaments.

Pacients de l'Hospital d'Alacant es porten la tele de casa perquè no n'hi ha a les habitacionsInternet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segons que recull el diari Información d'Alacant, diversos pacients de l’Hospital General d’Alacant no s’ho han pensat dues vegades i s’han portat de casa les seves pròpies televisions en no disposar-ne a les habitacions del centre sanitari.

Almenys mitja dotzena d’habitacions d’aquesta planta no tenien televisió. Es dóna la circumstància que aquesta zona de l’hospital roman habitualment tancada i només s’obre quan el centre sanitari pateix un pic d’ingressos, com el dels últims dies a causa de l’epidèmia de grip. Però el dels aparells de televisió no és l’únic problema. Segons han relatat alguns malalts, en algunes de les habitacions que sí que tenen sintonitzadors falten en canvi els comandaments a distància, la qual cosa obligava aquesta setmana als familiars a anar d'habitació en habitació buscant un comandament.

Fonts de la direcció de l’hospital van assenyalar que l’empresa que s’encarrega de la instal·lació i manteniment dels aparells els va retirar quan es va tancar la planta, però que s’estan reposant.

Falta de material

Però la falta de televisions a les habitacions no és l’únic problema amb què s’han trobat els treballadors en la planta setena de l’Hospital General d’Alacant. Segons assenyalen des del Sindicat d’Infermeria (Satse), algunes treballadores de la planta es van queixar que faltava medicació i alguns productes d’ús habitual en la planta.

tracking