Diari Més

Trànsit

A 206 quilòmetres per hora i amb una cama ortopèdica

En el seu permís de conduir figuren diverses condicions restrictives i una limitació de velocitat de 100 km/h

La velocitat màxima permesa en aquesta vía es de 120 quilòmetres per hora.

A 206 quilòmetres per hora i amb una cama ortopèdicaGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de l'Agrupació de Trànsit de la Guàrdia Civil del Destacament deVerín(Orense), que prestaven servei d'inspecció de velocitat en l'autovia A-52, han interceptat a un conductor a 206 quilòmetres per hora, quan la velocitat màxima permesa és de 120 km/h en aquesta via. El conductor, a bord d'un turisme Volkswagen Passat, va ser interceptat a les 16 hores del passat dijous dia 9 a l'alçada del quilòmetre 115sentitVigo, segons ha informat l'InstitutoArmado.

L'home interceptat està investigat com a presumpte autor d'un delicte contra laseguretat viària. A més, les mateixes fonts expliquen que al conductor, A.A.Q.V., li figuren en el seu permís de conduir diverses condicions restrictives, referents a mecanismes combinats i transmissió adaptada, ja que compta amb una camaortopèdica, per la qual cosa té una limitació de velocitat de 100 km/h. LaBenemèritarecorda que la velocitat genèrica màxima per a turismes i motos en autopistes i autovies és de 120 km/h. En carreteres secundàries, de 100 km/h o de 90 km/h en funció de l'amplària del voral i en vies urbanes, de 50 km/h. Per a furgonetes, camions i autobusos, la velocitat màxima és inferior tal com es recull en l'article 48 del Reglament General de Circulació.

Per tant, segons el Reglament General de Circulació, els conductors que incompleixin la normativa cometran una infracció greu o molt greu, sancionada amb multa de 100 a 600 euros i la pèrdua d'entre 2 i 6 punts, depenent de l'excés de velocitat comès.

Prudència

El Subsector de Tràfic de la Guàrdia Civil d'Orenserealitza una crida a la prudència a l'hora de conduir i de respectar les normes de circulació, amb la finalitat de disminuir lasinistralitatvial en les carreteres.

Així recorda que cada any nombrosos conductors circulen a velocitats superiors a la permesa, «Un fet quea vegadesacaba en un simple esglai però que en unes altres les conseqüències són letals, no només per als ocupants del vehicle que no han respectat els límits de velocitat, sinó per a terceres persones que compartien la via al moment del succés», segons adverteix.

tracking