Diari Més

Societat

Detingut per venjar-se de la seva excap amb un fals anunci eròtic

L'anunci oferia massatges eròtics per 20 euros i facilitava el número de telèfon de la víctima

La recerca va ser duta a terme per agents de la Brigada Provincial de Policia Judicial pertanyents a la Prefectura Superior de Policia de Madrid.

Detingut per venjar-se de la seva excap amb un fals anunci eròticGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional va detenir a un individu per venjar-se de la seva excap publicant un anunci eròtic en una coneguda pàgina web, segons informa la Prefectura Superior del cos en un comunicat.

L'home, que va acabar la relació laboral amb la seva excap a mitjans del 2015, va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de coaccions. En el seu anunci oferia massatges eròtics per 20 euros i amb la finalitat de dificultar la seva localització, va utilitzar la connexió a Internet d'un hotel de Totana.

La recerca va començar a principis del passat any quan la dona va denunciar la publicació de l'anunci que a més a més facilitava el seu número de telèfon sense el seu consentiment. Els agents van sol·licitar a la web les dades existents de l'anunci eròtic publicat i van constatar que el titular de la connexió a internet des d'on es va publicar l'anunci era un hotel de la ciutat murciana de Totana. Les recerques es van centrar en les persones que es trobaven allotjades en aquest hotel en la data i hora de la publicació de l'anunci, comprovant que un dels hostes era un antic treballador de la denunciant.

La denunciant ja tenia sospites sobre l'individu, que va treballar per ella com a comercial fins a mitjans de l'any 2015,quan va finalitzar la seva relació laboral atès que no va complir les expectatives de venda. Una vegada comprovada la seva autoria es va localitzar a aquesta persona i es va procedir a la seva detenció.

La recerca va ser duta a terme per agents de la Brigada Provincial de Policia Judicial pertanyents a la Prefectura Superior de Policia de Madrid.

tracking