Diari Més

Comerç

Amazon amplia el Black Friday a 2 setmanes

Fnac també avançarà els descomptes, que començaran a aplicar-se el 18 de novembre, una setmana abans del Divendres Negre

Els descomptes arribaran fins el 40% del preu habitual.

Amazon amplia el Black Friday a 2 setmanesinternet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amazon, un dels precursors de la implantació del 'Black Friday' o Divendres Negre a Espanya, ha ampliat aquest període de descomptes a dos setmanes, en les quals tindrà 10.000 ofertes, de les quals el 40% correspon a pimes que operen amb l'empresa de venda online, segons que ha informat aquest dilluns la companyia.

El Divendres Negre té el seu origen als Estats Units, on els comerços ofereixen forts descomptes el divendres següent al dia d’Acció de Gràcies (aquest any el 25 de novembre) per donar així el tret de sortida a la campanya de Nadal.

Una altra de les companyies que ha començat a aplicar ja descomptes als seus productes de venda online ha estat FNAC, una competidora directa d'Amazon pel tipus de mercat al qual van adreçats.

Amazon oferirà descomptes de fins el 40% amb motiu del Divendres Negre i fins el conegut com 'Cyber Monday' o Ciberdilluns (28 de novembre), en què es donava sortida via internet al que no s'hagi venut durant el Black Friday.

«Hem descobert que als consumidors els encanta aquests descomptes per avançar les compres de Nadal», ha dit avui el director d’Amazon a Espanya, François Nuits per justificar l’ampliació de les promocions a dos setmanes.

Pel que fa a l'Fnacaquesta empresa també s'ha apuntat a l'avançament del 'Black Friday'.La companyia francesa treurà els seus primers productes rebaixats aquest divendres, 18 de novembre i allargarà les ofertes dins dos dies després de la jornada del Divendres Negre.

tracking