Diari Més

Successos

Almenys quatre morts en un accident ferroviari a Galícia

El Secretari d'Estat anul·la la visita prevista a les obres de l’estació ferroviària de Tarragona

L'accident d'ha produït a O Porrinyo, un poble gallec de Pontevedra

Almenys dos morts en un accident ferroviari a GalíciaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un accident ferroviari produïta les9.30h a O Porriño, municipi gallec de Pontevedra,ha provocat al menys dos morts i “un nombre elevat de ferits”, alguns d’ells greus, tal i com apunten fonts policials. El comboi estava format per tres vagons. Un d’ells ha bolcat i els altres han resultat afectats.

El tren accidentat pertany a l’homòloga portuguesa de Renfe, Comboios Portugal i el maquinista és portuguès, segons ha explicat la companyia espanyola. El ferrocarril cobria la ruta Vigo-Oporto, que Renfe y Comboios de Portugal presten de forma conjunta des de 2011.

En aquests moments treballa en la zona un operatiu format pels serveis sanitaris d’urgència, els bombers del Baixo Miño i de Vigo, membres de Protecció Civil i agents. Urgències Mèdiques també ha enviat els seus equips amb base a Santiago i Ourense en dos helicòpters.

Renfe ha expressat a Twitter el seu condol per les víctimes i els seus familiars, mentre que Adif ha comunicat que estan coordinant la seva actuació amb els serveis d’emergències. També ha indicat que el tràfic entre Louredo-O Porriño, de la línea Pontevedra-Tui-Portugal, s’ha interromput.

Anul·lada la visita oficial aa les obres de l’estació de tren de Tarragona

La visita del Secretari d’Estat d’Infraestructures, Transport i Habitatge, Julio Gómez-Pomar, a l’Ajuntament de Tarragona i a les obres de l’estació de tren prevista per aquest matí s’ha cancel·lat a causade l'accident.

Gómez-Palomar havia de reunir-se aquest matí amb l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros. A continuació estava previst que el Secretari d’Estat es desplacés a l’estació de tren per supervisar les obres de remodelació i millora de l’accessibilitat que s’estan executant.

tracking