Diari Més

Societat

Guia Repsol i Spotify s'uneixen per personalitzar la música dels viatges

Depenent de l'origen i destinació, gustos musicals i amb qui es viatgi, Guia Repsol ofereix una playlist única i personalitzada

Guia Repsol i Spotify s'uneixen per personalitzar la música dels viatges

Guia Repsol i Spotify s'uneixen per personalitzar la música dels viatgesDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Guia Repsol ha creat una nova funcionalitat que utilitza les dades i contingut de Spotify per personalitzar la música dels viatges. En funció de l'origen i destinació, gustos musicals i amb qui es viatgi, Guia Repsol ofereix una playlist única i personalitzada, ajustada a la durada exacta del viatge. D'aquesta manera, els quilòmetres es converteixen en música i el viatger no té més que donar-li al play per gaudir de les seves cançons preferides al llarg de tot el trajecte.

De fet, hi ha tantes playlists possibles com tipus de viatges: en família, amb amics, en parella, amb nens o fins i tot sols; amb cançons pels amants del rock, el pop, la música electrònica o llatina, o també el jazz o la música clàssica. Només cal agafar el cotxe i triar una destinació, la música la posa Guia Repsol.

El viatger podrà nomenar i guardar cadascuna de les llistes que es generin, de manera que cada viatge tindrà la seva pròpia banda sonora. Aquestes llistes també es podran compartir amb els amics o en xarxes socials. A més a més, Guia Repsol ha ideat 12 originals playlists pels més variats tipus de viatge: per “conduir tranquil”, per “anar a festival”, “per guitarreros empedreïts”, “per als nostàlgics de l'estiu” o fins i tot “les cançons de nens que els pares suporten”. Les llistes es poden consultar en el perfil de Guia Repsol a Spotify.

A partir d'aquest dimarts, Guia Repsol compta amb una nova funcionalitat en els seus mapes: els viatgers podran personalitzar la música de cadascun dels seus recorreguts responent a tres senzilles preguntes. Simplement introduint l'origen i destinació de la nostra ruta, els nostres gustos musicals i amb qui realitzem el viatge, es generarà una llista de cançons, amb la durada exacta del trajecte, adaptada a les característiques concretes d'aquest viatge.

tracking