Diari Més

Enoturisme

El Cigró d'Or i ViOrigen, entre els guanyadors dels Premis Enoturisme 2016

El lliurament de premis s'ha fet al celler del Pinell de Brai

El Cigró d'Or i ViOrigen, entre els guanyadors dels Premis Enoturisme 2016

El Cigró d'Or i ViOrigen, entre els guanyadors dels Premis Enoturisme 2016Twitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Generalitat ha distingitel restaurant El Cigró d'Or, de Vilafranca del Penedès , i l'agència de viatges ViOrigen, de Gandesa, entre d'altres, pels seus projectes en el sector de l'enoturisme català, en el marc de la segona edició dels Premis d'enoturisme de Catalunya.

Organitzada des del departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat, el lliurament dels guardons, que pretenen ser un estímul per a les empreses perquè vetllin per la qualitat, la sostenibilitat, la innovació i l'especialització del producte, s'ha celebrat aquestdimarts a latarda a la Catedral del Vi de Pinell de Brai (Terra Alta).

L'establiment Cava&Hotel Mastinell, amb seu a Vilafranca del Penedès, especialitzat a difondre la cultura del vi a través d'activitats com el trepitjat del raïm, s'ha emportat el premi al millor allotjament, mentre que El Cigró d'Or, també de Vilafranca del Penedès, ha estat guardonat amb el premi al millor restaurant.

En la categoria d'art i cultura el premi ha recaigut sobre l'acadèmia Tastavins Penedès i les instal·lacions d'Heretat Oller del Mas, ubicades a Manresa (Bages), han obtingut el guardó al millor celler.

També ViOrigen, vinculada al sector vitivinícola de la Terra Alta, ha estat guardonada com a millor agència de viatges especialitzada per la seva extensa oferta de rutes tematitzades i altres activitats que relacionen l'oferta vinícola i enoturística de la zona.

Finalment, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona s'ha emportat el premi a la millor entitat pública, mentre que el guardó a la millor pràctica sostenible l'ha rebut el lleidatà Celler Lagravera, basat en una viticultura ecològica que incorpora mètodes de cultiu biodinàmic, entre d'altres iniciatives.

tracking