Diari Més

Moda

Zara aposta per la talla XXL

Aquesta iniciativa s'ha demanat molt a través de les xarxes socials

Zara aposta per la talla XXL

Zara aposta per la talla XXLCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La moda és revolució i canvi constant. En els darrers anys, la revolució de les talles a la indústria de la moda és un fet evident que comporta que les principals firmes de l’univers tèxtil estiguin apostant per oferir talles reals. Una de les empreses més grans de moda espanyola, la multinacional gallega Inditex, s’ha volgut apuntar al carro de les talles grans i ha decidit ampliar la seva oferta de talles fins a la XXL.

Aquesta iniciativa, que s’anirà aplicant poc a poc, només està disponible a través de la seva pàgina web de venda on line i amb una reduïda selecció de peces. Aquesta mesura, que comportarà una ampliació de clientela, s’havia demanat des de feia temps a través de les xarxes socials.

Les xarxes com a mitjà d'expressió

Cal recordar el cas de la jove estudiant Anna Riera, que amb tant sols 18 anys, va sol·licitar que Zara amplies una línia de talles més grans, a través de la plataforma d’activisme ciutadà Change.org. Aquesta proposta va aconseguir més de 96.000 firmes. No era el primer cop que aquesta jove demanava canvis al grup Inditex. Anteriorment havia denunciat a través de les xarxes socials l’ús de maniquís ‘irreals i massa prims’ i va aconseguir que es retiressin a través d’una campanya de change.org. Des de Zara però, asseguren que la decisió d’incloure una nova talla es va prendre fa temps i que per tant, no està vinculada amb la campanya d’aquesta jove.

Zara aposta per la talla XXL

Zara aposta per la talla XXL

tracking