Diari Més

Les cinc notícies d'aquest dilluns que no et pots perdre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Veïns de la Móra afirmen que l'Ajuntament els vol repercutir el cost d'una indemnització

Els veïns de Polígon IV de la Móra denuncien que l’Ajuntament els està fent assumir el cost de la indemnització d’un antic litigi que hauran de pagar a unes immobiliàries, per tal de poder-se quedar amb uns terrenys de la urbanització que estan declarats com a zona verda.

El treballadors d'Adif faran vaga els divendres alterns fins a l'agost

Els treballadors d’Adif de la província de Tarragona han convocat una vaga des d’aquest divendres fins l’agost. Faran vaga durant quatre hores al matí i quatre hores a la tarda els divendres alterns.

El Nàstic cau de la zona d'ascens directe, però segueix depenent d'ell

La victòria assolida pels de Vicente Moreno contra l’Almeria aquest dissabte (1-2) va situar el Nàstic en segona posició a la classificació de Segona Divisió. Un privilegi que perdria el Nàstic ahir, ja que l’Alabès va fer la feina i va derrotar el Valladolid (2-1) en l’únic duel disputat ahir al migdia a la categoria de plata.

Pilarín Bayés il·lustrarà el relat d'una alumna del Sagrat Cor

La Paula Moreno, de 12 anys, va escriure una història sobre el drama d'una nena siria refugiada. Ara, la conegudadibuixant catalana il·lustrarà el relat.

El govern de Tarragona: «L'oposició està histèrica amb l'estabilitat del pacte»

El govern tripartit de Tarragona -PSC, PP i UDC- fa un balanç molt satisfactori dels 100 primers dies de l’acord, i considera que la ciutat ha guanyat en estabilitat i consens.«Hem donat estabilitat, ens hem deixat de picabaralles estèrils», ha subratllat l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros.En aquesta línia, Alejandro Fernández ha assegurat que «l'oposició està histèrica amb l'estabilitat del pacte».

tracking