Diari Més

Les cinc notícies d'aquest divendres que no et pots perdre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El robatori, mòbil de l'apunyalament a la prostituta de la carretera de Bellisens

El robatori ha estat el mòbil de l'apunyalament a una prostituta a la carretera de Bellisens, a Reus. Fonts dels Mossos d'Esquadra, han explicat que els dos agressors volien robar els diners que la dona agredida duia a sobre. La víctima, que després dels fets va ser traslladada a l'hospital Sant Joan, ja ha estat donada d'alta.

El Karibean Spring Break canvia de nom i porta els turistes a Salou

Els turistes francesos del Karibean Spring Break són a Salou des d’aquest dijous, tot i que l’operador que l’organitza va afirmar que retirava el polèmic paquet turístic el passat 29 d’abril.El Karibean Spring Break no s’ha cancel·lat, només ha canviat de nom i ha passat a anomenar-se Funbreak.

Moreno: «Falten sis partits, per què renunciar a guanyar-los tots?»

Un cop s’hi han posat, per què han de renunciar al màxim? El Gimnàstic de Tarragona, que va iniciar la temporada amb l’objectiu de mantenir-se a la categoria, ara no només té la intenció de disputar el play-off d’ascens a Primera Divisió, sinó que somia amb les dues primeres places, les quals donarien dret als tarragonins a militar la pròxima campanya a la màxima categoria del futbol espanyol.

Tarragona té unes platges de bandera

Tarragona suma un total de 40 banderes blaves a les platges (38 el 2015) i 6 als ports (7 el 2015) i es consolida com la demarcació amb és distincions de Catalunya.

Gesamí Caramés:«La figura del barista consisteix en fer un espectacle»

Gesamí Camarés està cursant actualment el segon curs de cuina i serveis a l’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils.Aquest any ha guanyat, per segon any consecutiu, el premi de millor barista de les comarques de Tarragona que va tenir lloc el passat mes d’abril.

tracking