Diari Més

Les cinc notícies d'aquest dimarts que no et pots perdre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El presumpte assassí de la psicòloga tarragonina va estar condemnat per violació

El presumpte assassí de la psicòloga tarragonina Blanca Tàrrega va estar condemnat per violació i robatori amb força a finals dels anys 90.Aitor Rivas va estrenar el seu historial delictiu amb aquest fet i des d’aleshores ha acumulat un total de 23 detencions per tot tipus de delictes.

Tarragona és una de les capitals més cares per anar al cinema, malgrat la reducció de preus dels últims anys

Tarragona se situa entre les vint capitals de demarcació més cares pel que fa al preu de l’entrada de cinema. De fet, és la catorzena respecte al preu de mitjana del cap de setmana, que se situa en 7,75 euros.

L'Ajuntament de Tarragona identifica al responsable de les deixalles abocades a la llera del Francolí

L’Ajuntament ha pogut identificar a la persona que havia abocat mobles vells a la llera del riu Francolí, gràcies a què, entre les deixalles abandonades il·legalment, hi havia un paper amb dades sobre la seva identitat.

Tarragona obre vint places d'acollida de refugiats

Creu Roja de Tarragona obrirà, la setmana vinent, vint places d’acollida per a persones refugiades. Així, s’activarà el que consideren com a primera fase d’aquest procés, que consistirà a treballar per realitzar l’escolarització –en el cas que hi hagi infants–, la seva immersió lingüística i atendre les seves necessitats mèdiques.

Un rellotge intel·ligent ajuda a localitzar els malalts d'Alzheimer

L’empresa de Vitòria Transfer Digital S.L., especialitzada en tecnologia per facilitar la vida a la gent gran, ha dissenyat uns rellotges intel·ligents que localitzen a la persona que el porta.

tracking