Diari Més

Les cinc notícies d'aquest divendres que no et pots perdre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Detingut el presumpte homicida de la psicòloga tarragonina

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’una dona amb signes de violència trobada ahir en un replà del seu bloc, al carrer Fra Antoni Cardona i Grau de Tarragona. Segons fonts policials, es tractaria d’un homicidi. Els Mossos van detenir, unes hores més tard, el presumpte autor de l'homicidi. Es tractaria d'un home de 38 anys de nacionalitat espanyola amb un ampli historial de robatoris amb violència. La detenció es va produir a la zona de l'Avinguda Marquès de Montoliu.

200 persones guarden un minut de silenci per condemnar la mort de la psicòloga de Tarragona

Unes 200 persones han guardat aquest divendres un emotiu minut de silenci davant les portes de l’Ajuntament de Tarragona per condemnar l’homicidi d’una coneguda psicòloga de la ciutat de 54 anys. Companys de feina de la dona, amics, veïns i representants polítics i del Grup Pere Mata han participat en l’acte de condemna.

El supermercat eròtic de Tarragona obre les portes

La botiga de Tarragona de la cadena Sex Toys Center, amb una superfície de més de 500m2, ha obert les portes al Centre ComercialLes Gavarres.

Senna i Pantic participaran a la jornada de portes obertes del Nàstic Genuine

Marcos Senna i Milinkos Panticparticiparan dissabte de la jornada de portes obertes de l'entrenament del NàsticGenuine, l'equip de nanos amb Síndrome de Down que ha creat el club grana.

Una clínica declina extraure la peça a una pacient que porta pròtesi Traiber

Una pacient afectada per les pròtesis de la marca Traiber refereix dificultats per trobar un centre sanitari on se li practiqui l’extracció de la peça que al seu moment li va ser implantada al maluc, intervenció que requereix arran de «molèsties i dolors continuats» que pateix i que han estat atribuïts a la situació de la pròtesi.

tracking