Diari Més

Les cinc notícies d'aquest dijous que no et pots perdre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els treballadors tarragonins declaren menys malalties professionals de les que haurien

Un informe de salut laboral per CCOOindica ques'han declaratun total de289 malaltiesprofessionalsa la demarcació, quanse n'haurien d'haver reclamat 1.390. Tarragona és la província que té un índex més alt d'infradeclaració en aquest àmbit.

Desenes de noies es presenten al càsting del concurs 'Models XL'

Es dónael tret de sortidaal càsting ‘Modelos XL’ a Tarragona. És l’únic concurs de models de mida gran o ‘curve’ que es realitza per tot el territori espanyol. El de la capital tarragoninaés l'últim càsting que faran.

Els estrangers han aprofitat la crisi per comprar pisos més barats a Tarragona

Tarragona és la vuitena demarcació de tot l’Estaten volum de compravenda d’habitatges per part de persones amb nacionalitat estrangera. El col·lectiubusca immoblesa la costa, aprofitantla baixada de preusa causa de la crisi.

El jutge investiga a tota la plantilla de Traiber

El titular del jutjat número 3 de Reus investiga tota la plantilla del fabricant de pròtesis Traiber, excepte a la treballadora que va denunciar irregularitats.Se'ls acusa de prevaricació, malversació de fons públics, delicte contra la salut públic i blanqueig de capitals, entre altres.

L'infantil A se suma als èxits del futbol base grana

L’infantil A del Gimnàstic de Tarragona va aconseguir, aquest cap de setmana, l’ascens de categoria. Es tracta d’una gran fita, ja que l’entitat tarragonina jugarà la pròxima temporada a Divisió d’Honor, la màxima a nivell espanyol.

tracking