Diari Més

Societat

Primer any del Mercat Medieval de Calafell sense animals

Una altra de les novetats de la festa serà el rodatge d'una pel·lícula durant el sopar de dijous

Imatge d'arxiu del Mercat Medieval de Calafell.

Mercat Medieval de CalafellAjuntament de Calafell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 22a edició del Mercat Medieval de Calafell tindrà com a novetat aquest any que no comptarà amb presència d'animals vius. Els actes començaranaquest dimecres, 28 d’agost, i s'allargaran fins a l'1 de setembre.

El consistori ha considerat que la divulgació del món medieval pot fer-se perfectament sense animals, decisió que ha estat aplaudida per les entitats animalistes FAADA i ADIPAC.

Els continguts del certamen s’han replantejat i s’ha fet una aposta per activitats més pedagògiques per als infants. D’aquesta forma, el mercat posarà l’accent en les recreacions històriques, la gastronomia, els espectacles o les parades d’artesania.

Una altra de les novetats serà el rodatge d’una pel·lícula, on els assistents seran els protagonistes. Serà al sopar medieval, a la plaça de Catalunya, dijous 29 d’agost, a partir de les 21 hores. El film, de la productora Cheap Films, està dedicat al personatge llegendari Robin Hood. La peculiaritat d’aquesta producció és que es rodarà abans del sopar, es muntarà mentre se sopa, i es projectarà un cop acabat l’àpat.

MÉS INFORMACIÓ

Busquen 200 persones per rodar una pel·lícula sobre Robin Hood a Calafell

tracking